Pruts en Pracht


Pruts en Pracht is ontstaan na jarenlang prutsen. Als creatieveling volg ik al van jongs af aan de ontwikkelingen en trends op de creatieve markt. Door goed te kijken en te luisteren, maar vooral zelf te doen kreeg ik steeds meer kennis en ideeën op dit gebied.

Met veel plezier heb ik deze kennis en ideeën gebruikt in mijn activiteitenaanbod aan verschillende doelgroepen, zowel in werk als in vrije tijd. Door de vele leuke, enthousiaste reacties kwam Pruts en Pracht uiteindelijk tot stand.

 

Persoonlijk zie ik creativiteit graag als een uitoefening van vrijheid met zo min mogelijk grenzen. Daarom heb ik gekozen voor een ruim aanbod in materiaal en daarnaast vrijheid bij de vormgeving. Dit is best spannend en soms zelfs eng. 'Wat moet ik maken?', 'Ik ben helemaal niet creatief!', 'Ik kan dat niet!' hoor ik regelmatig zeggen. 

Creativiteit is een eigenschap die je kunt ontwikkelen, voor sommigen begint dat met een workshop van Pruts en Pracht!

 

Ik hoop je snel te zien!

 

Patricia