2010 - 2018


In de kerstvakantie werden er weer prachtige creaties gemaakt: een aftelklok naar het nieuwe jaar, een kalender en mooie oud en nieuw cupcakes.


Op 13 december vierde Sanne haar winterfeestje. Het was erg gezellig!


Op 8 december vierde Jurre zijn Dino feestje met zijn vriendjes. Het was heel leuk!


Op 22 november vierde Jasmijn haar heksenfeest bij Pruts en Pracht. Supergezellig!


In de herfstvakantie werd er een vogeltje geschilderd, met bladeren geknutseld en een tak beschilderd.


Op 15 oktober vierde Mareen haar beautyfeestje.


Op 27 september verzorgde Pruts en Pracht de workshop 'intuitief schilderen' bij de MS lotgenoten groep van de Bollenstreek.


Op 17 september vierde Claire haar PJ Mask feestje. Wat was het gezellig!!


Op 16 september vierde Esmee haar partijtje met haar vriendinnetjes. Er werden prachtige pompon konijntjes gemaakt.


Op 16 augustus maakten deelnemers een beschilderd potje met een Macrame hanger. Er Met een mooie plant erin was het een prachtig cadeautje.


Op 2 augustus werden er bekende gebouwen uit Lisse getekend.


In de zomervakantie werden er enorm veel prachtige creaties gemaakt bij de knutselclub: koekjes, windgongen, zeepaarden, dromenvangers, Prachtvogels, aquarellen, brooddeeg figuren, zomerhangers, kunstwerken met verftechnieken, barbequeborden, Tshirts, zomerhoeden, kussens, etc, etc.


Op 14 juli kwam Pepijn zijn ridderfeest vieren bij Pruts en Pracht.


Op 7 juli maakte ik samen met 11 meiden decor, kostuums en toneelstukjes op locatie.Het was erg gezellig!

 


Op 5 juli was er bij de Paraplu weer 'Intuïtief schilderen'. Dat was erg leuk om te doen!


Op 2 juli vierde Jonas zijn ridders en prinsessenfeest in kasteel Poelgeest. Wat een belevenis!


Op 30 juni vierde Sanne haar beautyfeestje bij Pruts en Pracht. Het was supergezellig!


Op 28 juni kwam Hanna met haar vriendjes en vriendinnetjes ene cowboy en cowgirl feestje vieren. De tijd vloog voorbij!


Op 24 juni was het Mannendag bij Pruts en Pracht. Wat was dat leuk!


Op 23 juni kwam Sanne speksteen bewerken met haar vriendinnen. Het was supergezellig!


Op 4 juni kwamen er 8 Pokemontrainers trainen bij Pruts en Pracht. Ook mochten zij hun favoriete Pokemon schilderen op doek.


Op 3 juni kwam Rosalie met haar vrienden en vriendinnen Pizza's maken, opeten en schorten versieren. Wat was het gezellig!


In mei kwam Ilse haar Beautyfeestje vieren bij Pruts en Pracht. Het was supergezellig!


In april kwam Britt haar beautyfeestje vieren bij Pruts en Pracht. De jongens mochten timmeren. Er werden ook nog prachtige fotolijstjes versierd.


In februari kwam Feline opnieuw haar verjaardagsfeestje vieren bij Pruts en Pracht. Wat een eer! Met naald en draad versierden de kinderen de kussens prachtig!


En de winnaars van de Nieuwjaarskaarten actie zijn Roos, Meike en Elias. Veel plezier met het Pruts en Pracht Pret Pakket en hopelijk tot gauw!


Er is een nieuw workshop programma voor 2017. Kijk en reserveer snel :-)


De kinderen die in de kerstvakantie komen knutselen kunnen een PRUTS EN PRACHT PRET PAKKET winnen door een mooie nieuwjaarskaart te maken. Op 13 december worden de 3 prijswinnaars bekend gemaakt.


In de eerste week van 2017 waren er weer leuke activiteiten te doen in de vakantie. Op woensdag werd een sneeuwpop gemaakt, op vrijdag een vogelhuis en op zaterdag een schilderij met Aboriginal techniek.


De Pruts Patrouille heeft in de laatste 3 maanden van 2016 hard gewerkt in het atelier!


Op 18 november vierde Jenna haar Heksen en Tovenaarsfeestje bij Pruts en Pracht. Er werd gespeeld met de toverspullen, de glazen bol en de enge beestjes. Er werd gelezen uit de boelen over insecten en paddenstoelen, liederen en toverspreuken. Ook werden er spelletjes gedaan, kikkers en muizen gegeven, toverdrank gedronken en mooie toverstaven gemaakt. De tijd vloog voorbij!


Op 24 augustus was er een workshop ´Intuitief schilderen´bij ´De Paraplu´. De deelnemers maakten prachtige schilderijen.


Op 17 augustus was er een boetseer workshop bij ´De Paraplu´. De resultaten waren enorm leuk!


Op woensdag 3 augustus was er een succesvolle 'Popart' workshop bij 'De Paraplu'. De resultaten waren erg mooi!

Het was erg gezellig tijdens het voorjaarsfeest in Park Rusthoff. Er werd hard gewerkt in de tent bij Pruts en Pracht!


Op zaterdag 26 maart staat Pruts en Pracht in Park Rusthoff met de workshop 'Lentekabouters beschilderen'. De workshop kost maar 1,- p.p.

Er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten te doen. Er is o.a. een stormbaan en een springkussen. Er zijn leuke workshops en kinderen kunnen een ritje maken met paard en wagen. Ook kunnen er broodjes en poffertjes gebakken worden. 


Op zaterdag 30 januari staat Pruts en Pracht weer met een superleuke kinderworkshop in Park Rusthoff tijdens het Winterfeest. Er worden winterkabouters beschilderd voor maar 1 euro pp. 

 


In september kwam Kayleigh haar verjaardagsfeest vieren. Er werden mooie fotolijsten gemaakt. De mamma van Kayleigh schminkte alle meiden en daarna werden er foto´s gemaakt voor in de lijsten.


Op woensdag 22 juli gaf ik van 10:00u - 12:00u een workshop 'Vaas beschilderen' aan senioren in de Beukenhof te Lisse. Dit wordt georganiseerd door Stichting De paraplu. 


Op woensdag 1 juli kwam Elise haar feestje vieren bij Pruts en Pracht. Er werden cupcakes gebakken. Daarna werden koekjes en cupcakes versierd. Natuurlijk werd het feestje afgesloten met een heerlijke high tea. 


Op woensdag 24 juni kwam Pien haar feestje vieren bij Pruts en Pracht. Het was erg gezellig met de meiden tijdens het beautyfeestje!


Op zaterdag 6 juni gaf Pruts en Pracht een workshop 'stenen beschilderen'  op het pleinfeest van Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel in Oegstgeest. Er kwamen 82 kinderen.


Op zaterdag 28 maart vierde Sascha haar beautyfeestje bij Pruts en Pracht. De meiden maakten zich prachtig op en waren erg fotogeniek!


Op zaterdag 14 maart vierde Chiel zijn timmerfeestje in de tuin van Pruts en Pracht. Naast de mooie zelfbedachte bouwsels werden er schatkisten getimmerd. Ze werden prachtig!


Op woensdag 4 maart kwam Feline haar feestje vieren bij Pruts en Pracht. Na wat tekenoefeningen beschilderden de kinderen een bord en een mok. Er werden prachtige creaties gemaakt.


Op woensdag 18 februari vierde Feline haar feestje bij Pruts en Pracht. Na de pannenkoeken mochten de kinderen verkleden, knutselen en spelen in het thema ´Ridders en prinsessen´.


Op zaterdag 14 februari vierde Maryse haar feestje bij Pruts en Pracht. Er werden prachtige cupcakes gemaakt. Verder maakten de meiden zich mooi voor de mini fotoshoot. 


Op 4 februari kwam Chelsea haar feestje vieren. De meiden hadden eerst een beauty uur, vervolgens een high tea en tot slot een fotoshoot.


Op zaterdag 31 januari konden kinderen  voor 1 euro een leuke sneeuwpop maken bij Pruts en Pracht op het winterfeest in Park Rusthoff te Sassenheim.


Op 5 november vierde Renske haar verjaardagsfeestje bij Pruts en Pracht. Er werd een mooi sieradenkistje gemaakt en daarna maakten de dames zich mooi voor de fotoshoot.


Ruby kwam op 23 september naar Pruts en Pracht om haar verjaardagsfeestje te vieren. Na een heerlijke lunch met pannenkoeken werd er een fotolijstje mooi versierd en daarna was er een beautyworkshop met mini fotoshoot. Het was heel erg leuk!


Op 9 juli vierde Elise haar partijtje. Ze koos voor een prinsessenfeestje. Het was erg gezellig!


Pruts en Pracht staat op zaterdag 10 mei a.s. van 10.00-16.00 uur weer met een kraam op de grote gezellige voorjaarsmarkt in Park Rusthoff Sassenheim. Je kunt bij mij weer allerlei leuke spulletjes kopen en daarnaast een zeer originele creatieve workshop doen. Wat we gaan doen is nog een verrassing!


Op 12 april kwam Sofie haar partijtje vieren. Er werden prachtige kettingen en armbanden gemaakt. Wat was iedereen creatief!


Op woensdag 12 maart kwam Tijn met zijn vriendjes zijn partijtje vieren. Zij knutselden een indianentooi en een dromenvanger en speelden vervolges als echte indianen in een indianendorp. Het was enorm leuk!


Op woensdag 5 maart vierde er een andere Feline een feestje bij Pruts en Pracht. De meiden hadden een beautymiddag en zagen er prachtig uit!


Op vrijdag 14 februari verzorgde Pruts en Pracht een partijtje voor Feline. Tijdens het partijtje deden de kinderen een elfspelentocht met oud hollandse spelletjes. Het was erg gezellig!


Atelier Pruts en Pracht start per 6 januari 2014 met 'De Pruts Patrouille'. Iedere eerste maandag van de maand is er een knutselavond van 18:15u-19:15u, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De kinderen gaan altijd met een mooi werkstuk naar huis.

Iedere knutselavond kost 5 euro per kind.

Actie: Wanneer je kind Patrouille lid wordt voor een jaar (12 keer), dan krijgt u 10 euro korting. 

 

(De data kun je vinden onder 'De Pruts Patrouille')


Atelier Pruts en Pracht verzorgde op woensdag 14 augustus een workshop voor kinderen bij Kiwikids. De kinderen konden luisteren naar een verhaal van Woezel en Pip op het strand en maakten vervolgens een mooie schelpenketting. De kinderen kregen limonade en een schelpenchocolaatje. Tot slot kregen zij een ijsje.


Op zaterdag 27 juli was Pruts en en Pracht aanwezig bij Kiwikids tijdens de braderie. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar konden een Aboriginal painting maken.

 

 


Op vrijdag 12 juli gaf Pruts en Pracht een workshop 'Glowing Keycords' aan de kinderen die bleven slapen tijdens de tentennacht bij speeltuin D.V.V. in Sassenheim.


Atelier Pruts en Pracht verzorgde op woensdag 10 juli  een peuterworkshop bij Kiwikids. Dit is een winkel voor hippe kinderspullen (dorpstraat 42 te Noordwijkerhout).

De kinderen konden luisteren naar het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg. Vervolgens konden zij Rupsje Nooitgenoeg maken en een mooie vlinder. Tijdens de workshop kregen de kinderen limonade en konden zij smullen van stukjes meloen, kaas, worst, cake, etc. net als Rupsje Nooitgenoeg.


Atelier Pruts en Pracht stond op zaterdag 11 mei, met een kraam en workshoptafel, op de voorjaarsmarkt in park Rusthoff te Sassenheim. We lieten ons niet kisten door de regen in de ochtend. Met een groot zeil ontstond een knusse tent. Bezoekers konden prutsen tijdens een workshop 'tas versieren' of pracht kopen uit de kraam.